Trippen och Utflykten
 
 

  Intersting ställen till besöka inne om historisk centrerat av Prato
 1. Den Kupol av Prato;
 2. Slottet om Kejsare;
 3. Grytan;
 4. Den museum om Vävt en;
 5. Promenaden i centrerat;
  Prato utsida från gammal en muren och nära land
 1. Den centrerat av Samtida Konst Luigi Pecci;
 2. Den Centrerat Handel Dem JAG GIGLI;
 3. Den Museum av Planet Vetenskap;
 4. Den Villa Medicinsk av Poggio en Caiano;
  Antyd resväg för en dag tripp med det bil eller tåg:
 1. Eld;
 2. Pistol
 3. Arezzo
 4. Siena,San Gimignano virker Monteriggioni;
 5. Pisa virker Version;
 6. Fanera;
 7. Romersk;
 8. Lucca;
 9. Livorno;  Intersting ställen till besöka inne om historisk centrerat av Prato:

 1. Den Kupol av Prato. Är ställen så pass den tillpassa den " helig Bälte om Madonna". For att göra till se den här i medel Ålder den var gjord efter upprätt en mos av Skänka. Den här kommer gjord efter se för Född dem, Passover, 1 Maj, 15 Augusti och den 8 September feststämning om stor stad och dag den där er blitt född Maria. Många ny om rinascimento bringa tillbaka historien försening Helig Cintola, bälten så pass Sankt Tommaso mottagen från Kanten i löpet av Ascension; den reliquia den skulle bli sträck Prato inne om 1141 utrymme från Resande Mikael Pratese.

 2. Slottet om Kejsare. Bygget inne om 1200 från kejsare Förbunds II Barbarossa ordstav. Slottet är verk av Riccardo arkitekt från Linsen, ' auktoritativ R- huvuden av gjord arbeten till sträcka syfte från Puglia, och var upprätt på det landa så pass redan tillpassat en mindre befästningen, donerat till kejsare från en pratese Ghibelline familj. Till märka också exakt den har blitt den studera för den placerande om embrasures, till sikta med till sammanfalla det er skjutning ' av faccia' så pass så pass en ' fiancheggiante'. Imagen om slottet i sin helhet vänder ute till vara en perfekt fusion emellan skickelsen och militäriskt funktion. Den insida är i praktisk tom, utan nej spår [ ifall icke för något capitelli skära på det muren] av, incompiuti, byggnad den härröra dem [ planerna for att utveckla två stå emot planerna semicolumns till du och mig till vara den böjd centrerat om Kejserlig Vicario i Tuscany ], lik klassisk lösande inne om Frederic den Stor geometrisk arkitekturen, fyra symmetrical vingsjuta till gården. Till de här byggnad öppningen hänskjuta [ så pass från första stund de kanna verka embrasures utom i mer passande sanning till ger ljus så pass till föreställa militärisk vidden ] i gardin byggningen. Den insida hur ... än var ockuperat från temporär strukturen i trä och murare lämplig till inhysa den garrison. Till den ny återställande, 1975, den insida var ockuperat från modern konstruktionerna, slottet var faktisk för längs tid använd efter fängelse. Också längs dem den muren yttre var mager något byggnad till du, lyckligtvis idag absolut flyttat [ vi kanna stilla märka om spår på det huvudsaklig panna till igen om inkomst].

 3. Il Grytan medievale. Inne om 1300 Republiken av Florens den gjord efter konstruera en fortified Kommunikation diken så pass den tillåtet till fångst upp den avse om slottet utan varelse sett och den var samlad från två kommunikation diken en till öppen himmel och en gömd.
  Vad är grytan? Den Grytan, från litten tid reopened till allmänhet en efter tog bekymmer av en återställande, är en fortified sopraelevato kommunikation diken till vilken den er närmandena från Piave träd- i kö allé, i praktisk av panna till dörr den Orienten dem om Svevo slottet, och ger via Pomeria, från Fiorentina dörr av den muren medieval. Dess konstruktion var avsiktlig från fiorentini i 1351, efter den underkuvande om Gemensam en av Prato i beordra till tillåta den soldat till försvar om stor stad till hinna upp direkt från den muren slottet och viceversa. Den inre korridor om Grytan [ den ' Löpande om Grytan ], med tid till flaska och en lång serie av fönstren till lunetta växlande till liten rektangulär fönstren så pass ljus gir till gången, slut från dess ny reopening till allmänhet, har bli också centrerat för intressant sträckningarna. Från Fiorentina dörr, så pass den var i praktisk en liten fästning till ridosso av muren, den är möjlig till närma sig också den avancerat, avtäckt kommunikation diken och krona båda siden från merlatura guelfa, från var en optimal syn är njuta av på det slottet och den pratese skyline.

 4. Den museum om Vävt en;:

  Sedan dess den Prato Mellersta Ålder er blitt characterized från aktivitet väva dem och ullgarnet tyg produktionen så pass den har characterized ökan om stor stad igenom den århundrade. caratterizzato la månskäran della cittā attraverso jag andra. Just nu Prato är en om distrikten väva dem mer viktig av Europe.The centrerat om museum är i en nittonde- århundrade byggningen inom dem muren medieval centrerat från 1863 av en forntida fabriken väva dem. Den museum har en historisk del så pass för ... sedan till se utvecklingen av vävt och maskinerna och en samtida del.

 5. Promenaden i centrerat: Promenaden i centrerat för lägga upp lager av är en tradition så pass nei helgen den prate medborgarskap Honolulu från Alltid. Promenaden bladen från allmänhet fyrkant om Kupol förestående allmänhet fyrkant om Gemensam en möten boutique och bok reolen. Offentlig fyrkant om gemensam en där de/vi/du/ni är olika bomma till och Kaffe till rätt den biscottificio Materia och Sankt allmänhet fyrkant Francisco. Vändningen till rätt för allmänhet fyrkant om Fängelser där de/vi/du/ni är gelaterie och annan lägga upp lager av. Från en alltid vänder dem till rätt förestående Via Garibaldi. stilla till rätt for att återvända offentlig fyrkant om Kupol. I denne fyrkant där de/vi/du/ni är många lägga upp lager av pizzerie bomma till och om pratese tradition.
  Prato utsida från gammal en muren och nära land:
 1. Den centrerat av Samtida Konst Luigi Pecci . Är placerat till litten stammen från centrerat historisk, nära landsvägen Rymning av Prato Öster. Fundera komplex, inbegripa den Museum av samtida konst, den visuell centrerat av informationen och documentazione/arti, avdelningen utbildning och avdelningen händelsen, de/vi/du/ni är konstituera från veta dem espositive, från flera mellanrummen för avsnöring parallell, den didaktisk laboratorium oss, informationen centrerat och dokumentationen med det specialized bibliotek, den bok reolen, den revisorn, rummet konferenserna, stången ristoro, teatern till öppen, trädgården för den skulptur och veta den den espositiva om permanent Insamling.

 2. Reklamen Centrerat JAG Gigli. Den tos bli avlägsen ca 10 minut av bil. Reklamen centrerat JAG GIGLI den er grunda inne om Gemensam en av Bisenzio Fälten, medborgare om den nordlig Tuscany, i provins av Florens, till ca halva väg emellan den Capoluogo och Prato. Inviga inne om Maj av 1997 och besöka från nästan 100 miljonen personerna, den Centrerat den GIGLI er blitt påstod lik störst och nyskapande påle handel dem och om fri tid, confrontabile med det sanning om Stor Organisk Distributionen till värld- vid nivå. E' emellan mest stor om Tuscany. Där de/vi/du/ni är många lägga upp lager av om alla fälten och en ofantlig supermarket. Den har en stor ofantlig parkeringen och är upphettad den raffrescato vinter och om sommaren.

 3. Den Museum av Planet Vetenskap Den tos bli avlägsen ca 10 minut av bil. Den centrerat er blitt inviga 19 Marschen 2005 och är den första onemuseo di vetenskap planetarie i Italien. Den museum helt och hållet innehåll en bredd och rik insamling av mineral och atmosfär briljans ( ca 4500 mästerskapet). En av den mästerskapet mer viktig är en metallisk atmosfär briljans av 272 kg (Nantan), betydligaste existerande atmosfär briljans i Italien. Emellan mineral, i stället, den sy ihop stark om Museum är en mästare av brasilianite tanken från många den skön experterna kopia än den här mineral arten till världsomfattande nivå

 4. Den Villa Medicinsk av Poggio en Caiano Den tos bli avlägsen ca 15 minut av bil. Lorenzo den Storslagen en var den engagerade om villa, så pass den kom upparbetat planera av Giuliano från Sangallo till lutningarna av den Albania bestiga, i skön position, till insida av en ofantlig lantbruk egendom, sända med posten emellan Florens, Prato och Pistol. Byn, hög en övrbyggd entré, öppnat varje ta parti mot någon förestående trädgården och den omgivande landskap, rispecchia den humanistisk tendensen om arkitekturen inspirerat till forntida en. Konstruktion, begynt runt omkring al 1485, finnas kvar avbröt stilla döde av skedd Lorenzo nel 1492. Arbeten återuppta för vilja av Påve Leone X, son av Lorenzo, och kom komplett till du inne om andra halva av den 1500's. Hallen, ordstav av Lejon X, praktfull är dekorerat med frescoes allegorisk, firat du om familj Medicinsk, utförar från Andrea om Taylor, Pontormo, Franciabigio, Alexandria Vik. Från juni 2007, i efter planen om villa, den Museum om Döde Natur är beredd, i vilket de er utsatt ca 200 komme frän måleriet från medicinsk samlingen
  Antyd resväg för en dag tripp med det bil eller tåg:

   1) Besöka till Florens ( Florens 30 minut av bil) Intressant sakerna till se:
  1. Duomo virker Battistero
  2. Palats Vecchio
  3. Piazza Signoria;
  4. Fundera dell'Opera del Duomo en
  5. Galleri degli Uffizi;
  6. Ponte Vecchio;
  7. Lungarni
  8. Fortezza da Bass;
  9. Piazzale Michelangelo;
  10. Fundera di Santiago Maria Roman;
  11. Basilika di Santiago Maria Roman;
  12. Piazza di Santiago Maria Roman
  13. Piazza virker Mercatino di San Lorenzo;
  14. Giardino di Boboli;
  15. Fundera Archeologico;
  16. Korridor Vasariano;
  17. Basilika di Santiago Croce;
  18. Fundera Zoologisk La Speciell;
  19. Palats Pitti;
  20. Fort di Belvedere;
  21. Fortezza da Bass;
  22. Förde in i loggboken del Porcellino
  23. Fundera del Pråm;
  24. Paket delle Cascine;
  25. Huvudman di Santiago Ande;
  26. Spedale degli Oskyldig;
  27. Huvudman di Santiago Maria del Carmine;
  28. Palats Ruccellai
  29. Fundera Stibbert
  30. Fundera vetenskap virker tecnica;


   2) Besöka till Pistol ( pistol till 20 minut av bil) Intressant sakerna till se:
  1. Cattedrale di San Zeno
  2. Palats Comunale
  3. Palats del Podestā
  4. Battistero;
  5. Piazza della Säljbar;
  6. Via degli Orafi;
  7. Den storer ZOO om Tuscany;
  8. Collodi. Husen om burattino mer bekant om värld;
  9. Vinci Hus född dem och museum av Leonardo;
  10. Montecatini Citta Tid;


   3) Besöka till Arezzo till 1,50 timmen av bil) Intressant sakerna till se: (1 ora )
  1. Huvudman di San Frankrike;
  2. Huvudman di Badia;
  3. Pieve S,Maria virker Torre Campanaria;
  4. Piazza Stor
  5. Castello di Poppi;
  6. Palats del tribunalen
  7. Il Duomo;
  8. Fundera diocesano;
  9. Casa Vasari;
  10. Fundera d'Arte Medievale virker Modern;
  11. Fundera Archeologico Mecenate;
  12. Monte San Räddningen Citta medievale;
  13. Gargonza Borgo Medievale;
  14. Barken;


   4Siena), San Gimignano virker Monteriggioni. (1,5 timmen av bil) Intressant sakerna till se
  1. Piazza del läger
  2. Palats Pubblico virker Fundera Medborgerlig
  3. Santiago Områden Castello quattro torri;
  4. Gaiole i chianti Castello di Brolio;
  5. Förde in i loggboken del Pappa
  6. Piazza del Duomo
  7. Palats Arcivescovile;
  8. Fundera dell'Opera Matropolitana;
  9. Palats Piccolomini
  10. Dopfunten di Frontebranda;
  11. Palats Salimbeni;
  12. Pinacoteca Nazionale;
  13. Palats Tolomei
  14. Palats delle Papper;
  15. Monteriggioni;
  16. San Gimignano tutta la citta medievale;
  17. San Gimignano Fundera medborgerlig virker Torre Grov;
  18. Montepulciano;


   5) Besöka en Pisa virker Version (1 timme av bil) Intressant sakerna till se
  1. Torre di Pisa;
  2. Piazza dei Mirakel;
  3. Piazza dei Cavalieri;
  4. Fundera del Duomo;
  5. Huvudman dei Cavalieri di Santiago Stefano;
  6. Huvudman di San Rocco;
  7. Viareggio Passeggiata Lungomare,solo( i gods)
  8. Lido di Camaiore (Passeggiata Lungomare i gods)
  9. Fort dei Marmi.


   6) Besöka till Venedig i tåg (2 timmen Eurostar Tåg) Intressant sakerna till se
  1. Avresaen timmen 07,00 i tåg gir Prato Central. (parkeringen bil riva bakom stationen)
  2. Ankomst stilla stazione ferroviaria di Fanera malm 9,00
  3. Till ta Vaporetto lina 1 så pass går i i Piazza San Marschen.
  4. Den er täckande med det Vaporetto all theCanal Stor.
  5. Piazza San Marschen
  6. Campanile
  7. Basilika San Marschen
  8. Den er returnerat till Järnväg stationen betala räkningen som går för alla gränden och den bro av Venedig Bro av Rialto
  9. Ponte di Rialto
  10. Den er tog il öva i 2 timmen av Eurostar tåg vi er till Prato


   7) Besöka till Rom i trein 2( timmen Eurostar Tåg)
  1. Avresaen timmen 07,00 från Prato Centrerat dem ankomst timmen 9,00 till Rom.
  2. Till StazioneTermini"" till göra abonemang för Metre virker busone( dag 4 Europa)
  3. Piazza di Spagna
  4. Via Kondom
  5. Via del Korsett
  6. Il Palats dellaCamera dei Deputerad
  7. Palats Chigi
  8. Fundera di Kasta Sant'Angelo
  9. Isolera Tiberina
  10. Dopfunten di Trevi
  11. Quirinale
  12. Transportabel Porter
  13. Campidoglio
  14. Gita sul Tevere i leve högt på
  15. Il Vittoriano o Altare della Kyrkogods
  16. Via dei Fori Kejserlig
  17. Bocca della formlig
  18. Kolossal
  19. Piazza del Popolo
  20. Galleri Änskönt Sordi
  21. Palats Frun
  22. Piazza Navona
  23. Vaticano Basilika
  24. Via della Conciliazione
  25. Vaticano Fundera
  26. Avresaen timmen 21 med Eurostar tåg ankomst till Prato timmen 23,00


   8) Besöka till Lucca.40( minut av bil) Intressant sakerna till se
  1. Le mura del 1600 in i stilla cittā.
  2. Huvudman San Mikael I foro;
  3. Le Grotta del Lufthål;
  4. Cattedrale di San Martini.
  5. Basilika di San Frediano
  6. Palats Ducale.
  7. Villa Herrgård
  8. Villa di Camigliano;
  9. Ponte del Diavolo;
  10. Torre delle malm;
  11. Palats Guinigi
  12. Fundera Orifizio della zecca di Lucca;
  13. Fundera bemanningen monumental della Cattedrale;
  14. Fundera Casa Fördelse di Giacomo Puccini;
  15. Fundera Casa Puccini en Cell di Puccini;


   8) Besöka till Livorno.1( timme av bil) Intressant sakerna till se
  1. Fortezza Vecchia.
  2. Fortezza Nuova;
  3. Quartiere La Nuova Fanera.
  4. Huvudman di Santiago Leverera av maten;
  5. Piazza Stor;
  6. Monument ai Quattro Mori;
  7. Duomo
  8. Transportabel San Marschen
  9. Villa MimbelliMuseo( Medborgerlig Tjockare);
  10. Necropoli Etruskisk nel Golf di Baratti;
  11. Isolera D'Elba;


     


Hem Språk Välja | Hus vacations Florens | Annalerna Hus
Änskönt Hus | Hur till sträcka oss | Trippen och Utflykten | Varför välja till komme vid oss | Tillgängligheten och Prisen | Lokal Specialitet Mat

För längre bort informationen:

www.casavacanzefirenze.com
Tel.0039 329 2076606
gabriella@casavacanzefirenze.com