Kopler ut og Turer

  Intersting steder til å besøke i det historiske midtpunktet av Prato
 1. Kuppelen av Prato ;
 2. Borgen av Keiseren ;
 3. Cassero ;
 4. Museet av den Veveen ;
 5. Turen i midtpunkt ;
  Prato ute fra de gammøkene veggene og nær land
 1. Midtpunktet av Samtidig Kunst Luigi Pecci ;
 2. Midtpunktet Handler Dem jeg GIGLI ;
 3. Museet av Planetariske Vitenskaper ;
 4. Villaen Medicea av Poggio en Caiano ;
  Foreslåt reiseplan for kopler ut endag med bilen eller linjen :
 1. Firenze ;
 2. Pistoia
 3. Arezzo
 4. Siena, san Gimignano e Monteriggioni ;
 5. Pisa e Versilia ;
 6. Venezia ;
 7. Roma ;
 8. Lucca ;
 9. Livorno ;  Intersting steder til å besøke i det historiske midtpunktet av Prato :

 1. Kuppelen av Prato. Er stedet som det gir plass til « det Hellige Beltet av Madonna». I rekkefølge til å lage til å se dette i MidtAlderne det ble laget til å reise en prekestol som blir laget fra Donatello. Dette kommer laget til å se for Født dem, Passover, 1 maj, 15 august og den 8 septemberen festlighet av byen og dagen som er var født Maria. Mange freskoer av rinascimento henter tilbake historien dela Hellig Cintola, beltet som den Helgenen Tommaso mottok fra Vergine i løpet av Oppstigingen ; reliquia som det ville bli nådd Prato i den 1141 kapasiteten fra Å reise Michele Pratese.

 2. Borgen av Keiseren. Konstruere i de 1200 fra keiseren Federico II Barbarossa sir. Borgen er arbeid av Riccardo arkitekt fra Lentini, «magister» ROTTE som hodet av fåtte arbeidere til arbeider med vilje fra Puglia, og ble reist på landet som allerede ga plass til en mindre fortification, donerte til keiseren fra en pratese Ghibelline familie. Til å legge merke til også da nøyaktig det har vært studiet for å posisjonering av embrasures, til det sikter til å være enig det er å skyting ‹av faccia› det den «fiancheggiante». Avbildet av borgen i dets helhet vender ut til å være en perfekt fusjon mellom formen og militærfunksjonen. Innsiden er i praktisk tom, uten ingen spor [hvis ikke for noe capitelli som blir skåret på veggene] av, incompiuti, bygger det begynner dem [planer i rekkefølge til å utvikle seg på to motstått planlegger semicolumns til deg til å og være det disponerte midtpunktet av den Keiserlige Vicario i Tuscany], som klassisk løsning i Frederic den Store geometriske arkitekturen, på fire symmetriske vinger til den gårdsplassen. Til disse bygger åpningene refererer [kan det fra første øyeblikket de synes embrasures men i mer passende sannheter til å gi lys som til å overrekke militærrekkevidder] i gardiner byggende. Innsiden men ble besatt fra foreløpige strukturer i tre og murverk tilbøyelig gi plass til garnisonen. Til de nylige restaureringene, 1975 ble innsiden besatt fra moderne konstruksjoner, var borgen faktisk for langs tid som ha blitt brukt etter fengsel. Også langs dem det var ytre vegger lener noe bygger til deg, heldigvis i dag komplett fjernet [vi stille kan legge merke til av sporene på hovedpannen til venstre for inntekten].

 3. Il Cassero medievale. I den 1300 Republikken av Florence laget det til å konstruere en forsterket Kommunikasjon grøft som det tillot til å innhente inteno av borgen uten blir sett Og det ble bestådd fra to kommunikasjonsgrøften til å åpne himmel og et gjemt.
  Hva er Cassero ? Cassero, fra liten tid som blir gjenåpnet til offentlighetsen etter tatt vare på en restaurering, er en forsterket sopraelevato kommunikasjonsgrøft som det nærmet er fra Piave tre-lined allee til, i praktisk av panne til døren det orienterer dem av Svevo borg, og gir via Pomeria, fra Fiorentina dør av det vegger middelaldersk. Dets konstruksjon var forsettlig fra fiorentini i 1351, etter subjugation av den Felles av Prato i rekkefølge til å tillate soldatene til forsvar av byen til å innhente direkte fra det vegger borgen og viceversa. Den indre korridoren av Cassero [‹Løperen av Cassero›], med tiden til botte og en lang serie av vinduene til lunetta som blir alterneredd til små rektangulære vinduer som tenner gir til gjennomgangen, slutt fra dets nylig å gjenåpning til offentligheten, har blitt også midtpunkt for interessante utvidelser. Fra Fiorentina dør, som det var i praktisk liten festning til ridosso av veggene, er det mulig til å nærme seg også den avanserte, avdekkete kommunikasjonen grøften og kronet på begge sider fra merlatura guelfa, fra som en optimal sikt er nytt på den borgen og pratese horisonten.

 4. Museet av den Veveen ;:

  Da Prato MidtAlderne ha blitt karaktisert fra aktivitetsvev dem og ullen stoffet produksjon som det har karaktisert økningen av byen gjennom århundrene. Caratterizzato la crescita della città attraverso jeg secoli. For tiden er Prato en av distriktene vevene dem mer viktig av Europa.Den midtpunkt av museet er om et nittende-århundre bygge innenfor dem vegger middelaldersk midtpunkt fra 1863 av en eldgammel fabrikk vever dem. Museet har et historisk del at siden til å se evolusjonen av vevedd og maskineriet og en samtid dels.

 5. Turen i midtpunkt : Turen i midtpunkt for forretninger er en tradisjon den nei helg som prate borgerne ærer fra Alltid. Turen forlater fra offentlig kvadrat av Kuppelen mot offentlig kvadrat av den Felles møter butikk og bookcases. I offentlig kvadrat av den felles er det forskjellige bar og Kaffe til rett biscottificio Mattei og Helgen offentlig kvadrat Francisco. Til å vende til rett for offentlig kvadrat av Fengslene det er gelaterie og annen forretninger. Fra en vender alltid dem til riktig mot Via Garibaldi. Da stille til rett i rekkefølge til å returnere i Offentlig kvadrat av Kuppelen. I dette kvadratet er det mange forretninger pizzerie bar og av pratese tradisjonen.
  Prato ute fra de gammøkene veggene og nær land :
 1. Midtpunktet av Samtidig Kunst Luigi Pecci. Er lokalisert til små trinn fra midtpunktet historisk, nær Riksveien Flukten av Prato Øst. Museale kompleks, omfatter Museet av samtidig kunst, det visuelle midtpunktet av informasjon og documentazione arti, departementet utdannelsen og kapittlene begivenhetene, er utgjort fra vet dem espositive, fra adskillige å skille for utsetting collaterals, de didaktiske laboratoriene oss, informasjonen midtpunktet og dokumentasjon med det spesialiserede biblioteket, bookcase, auditoriet, romene konferansene, bar ristoro, teateret til det åpene, den hagen for skulpturene og vet det det espositiva Av den permanent Innsamlingen.

 2. Det Kommersielle Midtpunktet jeg Gigli. Det til å være fjern tilnærmett 10 minuteren av bilen. Det kommersielle midtpunktet jeg GIGLI som det er funnet i den Felles av Bisenzio Felt, borger av den nordlige Tuscany, i provins av Florence, til tilnærmett halv vei mellom Capoluogo og Prato. Innsette i maj av 1997 og besøkte fra nesten 100 millionpersoner, Midtpunktet som GIGLI ha blitt hevdet som stor Og ny skåk handler dem og av den frie tiden, confrontabile med sannheten av den Store Organiserede Distribusjonen verdensomspennende nivå. E ‹mellom mest stor av Tuscany. Det er mange forretninger av alle feltene og et enormt supermarked. Det har en stor enorm å parkering og er varmet opp raffrescato vinter og i sommer.

 3. Museet av Planetariske Vitenskaper Det til å være fjern tilnærmett 10 minuteren av bilen. Midtpunktet ha blitt innsatt 19 mars 2005 og er den førsamuseo di scienze planetarie i Italia. Museet inneholder alt i alt en bredde og rik innsamling av mineraler og meteoritter (tilnærmett 4500 mestere). En av mesterne mer viktig er en metallisk meteoritt av 272 kg (Nantan), den største finnesende meteoritten i Italia. Mellom mineraler istedenfor, stykket sterkt av Museet er en mester av brasilianite tro fra mange de vakkereste eksperterene kopierer enn denne mineralet arten til verdensomspennende nivå.

 4. Villaen Medicea av Poggio en Caiano som Det til å være fjern tilnærmett 15 minuteren av bilen. Lorenzo som den Praktfullen var committente av villaen, som det kom sette opp på plan av Giuliano fra Sangallo til skråningene av Albano fotstykke, i den vakkereste posisjonen, til innsiden av en enorm landsbrukseiendom, post mellom Florence, Prato og Pistoia. Villaen, som er høy på et vindfang, åpnet på hver side mot hagen og det omgiende landskapet, rispecchia som arkitekturen som blir inspirert til den eldgammela. Konstruksjon, begynte omkring al 1485, forble avbrytt alla som ha blitt dødd av skjet Lorenzo nel 1492. Jobbene som blir fortsatt for vilje av Pave Leone X, sønn av Lorenzo, og kom komplett til deg i andree halvdelen av 1500. Hallen, sir av Løve X, glimrende er dekorert med fresko allegorical, feiret deg av familien Medisinsk, utfører fra Andrea av Taylor, Pontormo, Franciabigio, Alexander Bukt. Fra juni 2007 i gir til å planlegge av villaen, er Museet av den Døe Naturen forberedt, som de utsatt er tilnærmett 200 å komming fra malerier fra medicee samlingene i.
  Foreslåt reiseplan for kopler ut endag med bilen eller linjen :

   1) Visitt til Florence (Florence 30 minuteren av bilen) Interessante ting til å se :
  1. Duomo e Battistero
  2. Palazzo Vecchio
  3. Torg Signoria ;
  4. Museo del Duomo et
  5. Galleria degli Uffizi ;
  6. Ponte Vecchio ;
  7. Lungarni
  8. Fortezza da Basso ;
  9. Piazzale Michelangelo ;
  10. Museo di Santa Maria Novella ;
  11. Basilica di Santa Maria Novella ;
  12. Torg di Santa Maria Novella
  13. Torg e Mercatino di San Lorenzo ;
  14. Giardino di Boboli ;
  15. Museo Archeologico ;
  16. Corridoio Vasariano ;
  17. Basilica di Santa Croce ;
  18. Museo Zoologico La Specola ;
  19. Palazzo Pitti ;
  20. Forte di Belvedere ;
  21. Fortezza da Basso ;
  22. Loggia del Porcellino
  23. Museo del Bargello ;
  24. Parco delle Cascine ;
  25. Chiesa di Santo Spirito ;
  26. Spedale degli Innocenti ;
  27. Chiesa di Santa Maria del Carmine ;
  28. Palazzo Ruccellai
  29. Museo Stibbert
  30. Museo scienza e tecnica ;


   2) Visitt til Pistoia (Pistoia til 20 minuteren av bilen) Interessante ting til å se :
  1. Cattedrale di San Zeno
  2. Palazzo Comunale
  3. Palazzo del Podestà
  4. Battistero ;
  5. Torg della Sala ;
  6. Via degli Orafi ;
  7. Den større DYREHAGEN av Tuscany ;
  8. Collodi. Huset av burattino som er mer berømt av verdenen ;
  9. Vinci Hus født dem og museum av Leonardo ;
  10. Montecatini Citta Termale ;


   3) Visitt til Arezzo til 1.50 timer av bil) Interessante ting til å se : (1 ora)
  1. Chiesa di San Francesco ;
  2. Chiesa di Badia ;
  3. Pieve S, Maria e Torre Campanaria ;
  4. Torg Grande
  5. Castello di Poppi ;
  6. Palazzo del tribunale
  7. Il Duomo ;
  8. Museo diocesano ;
  9. Casa Vasari ;
  10. Museo d'arte Medievale e Moderna ;
  11. Museo Archeologico Mecenate ;
  12. Monte San Savino Citta medievale ;
  13. Gargonza Borgo Medievale ;
  14. Cortona ;


   4) siena, San Gimignano e Monteriggioni. (1.5 timer av bilen) Interessante ting til å se
  1. Torg del campo
  2. Palazzo Pubblico e Museo Civico
  3. Santa Regina Castello quattro torri ;
  4. Gaiole i chianti Castello di Brolio ;
  5. Logge del Far
  6. Torg del Duomo
  7. Palazzo Arcivescovile ;
  8. Museo Matropolitana ;
  9. Palazzo Piccolomini
  10. Fontana di Frontebranda ;
  11. Palazzo Salimbeni ;
  12. Pinacoteca Nazionale ;
  13. Palazzo Tolomei
  14. Palazzo delle Papesse ;
  15. Monteriggioni ;
  16. San Gimignano tutta la citta medievale ;
  17. San Gimignano Museo civico e Torre Grossa ;
  18. Montepulciano ;


   5) Visita en Pisa e Versilia (1 timer av bilen) Interessante ting til å se
  1. Torre di Pisa ;
  2. Torg dei Miracoli ;
  3. Torg dei Cavalieri ;
  4. Museo del Duomo ;
  5. Chiesa dei Cavalieri di Santo Stefano ;
  6. Chiesa di San Rocco ;
  7. Viareggio Passeggiata Lungomare, (alene i eiendom)
  8. Lido di Camaiore (Passeggiata Lungomare i eiendom)
  9. Forte dei Marmi.


   6) Visitt etter Venezia i linje (2 timer Eurostar Linje) Interessante ting til å se
  1. Avreisetimer 07.00 i linje gir Prato Centrale. (Parkere bil som er gratis bak stasjonen)
  2. Arrivo alla stazione ferroviaria di Venezia malm 9.00
  3. Til å ta Vaporetto ledning 1 at drar i i Torg San Marco.
  4. Det er dekket med Vaporetto allKanalen Grande.
  5. Torg San Marco
  6. Campanile
  7. Basilica San Marco
  8. Det er returnert til Jernbanen stasjon på fot å passering for alle alleene og broene av Venezia Bro av Rialto
  9. Ponte di Rialto
  10. Det er tatt il linjen om 2 timer av Eurostar linje vi er til Prato


   7) Visitt etter Roma i trein (2 timer Eurostar Linje)
  1. Avreisetimer 07.00 fra Prato Midtpunkter dem ankomsttimer 9.00 etter Roma.
  2. Til Stazione» Termini» til å lage abonnement for Metro e buss (endag 4 euro)
  3. Torg di Spagna
  4. Via Condotti
  5. Via del Corso
  6. Il Palazzo dellaFotoapparat dei Deputati
  7. Palazzo Chigi
  8. Museo di Castel Sant'angelo
  9. Isola Tiberina
  10. Fontana di Trevi
  11. Quirinale
  12. Porta Portese
  13. Campidoglio
  14. Gita sul Tevere i battello
  15. Il Vittoriano o Altare della Patria
  16. Via dei Fori Imperiali
  17. Bocca della verità
  18. Colosseo
  19. Torg del Popolo
  20. Galleria Alberto Sordi
  21. Palazzo Madama
  22. Torg Navona
  23. Vaticano Basilica
  24. Via della Conciliazione
  25. Vaticano Musei
  26. Avreisetimer 21 med Eurostar utdanner ankomst til Prato timer 23.00


   8) Visitt til Lucca.(40 minuteren av bilen) Interessante ting til å se
  1. Le mura del 1600 intorno alla città.
  2. Chiesa San Michele I foro ;
  3. Le Grotta del Vento ;
  4. Cattedrale di San Martino.
  5. Basilica di San Frediano
  6. Palazzo Ducale.
  7. Villa Mansi
  8. Villa di Camigliano ;
  9. Ponte del Diavolo ;
  10. Torre delle malm ;
  11. Palazzo Guinigi
  12. Museo Orifizio della zecca di Lucca ;
  13. Museo complesso monumentale della Cattedrale ;
  14. Museo Casa Natale di Giacomo Puccini ;
  15. Museo Casa Puccini en Celle di Puccini ;


   8) Visitt til Livorno.(1 time av bilen) Interessante ting til å se
  1. Fortezza Vecchia.
  2. Fortezza Nuova ;
  3. Quartiere La Nuova Venezia.
  4. Chiesa di santa Caterina ;
  5. Torg Grande ;
  6. Monumento kunstigintelligens Quattro Mori ;
  7. Duomo
  8. Porta San Marco
  9. Villa Mimbelli (Museo Civico Fattori) ;
  10. Necropoli Etrusca nel Golfo di Baratti ;
  11. Isola D'Elba ;
Hjem Språk Valg | Hus ferier Florence | Anna Hus
Alberto Hus | Hvordan til å nå oss | Kopler ut og Turer | Hvorfor velger til å komme med oss | Tilgang og Priser | Lokal Spesialitet Mat

For ytterligere informasjon :

www.casavacanzefirenze.com
Tel. 0039 329 2076606
gabriella@casavacanzefirenze.com