Reizen en Excursies

  Intersting plaatsen om in het historische midden van Prato te bezoeken
 1. Il Duomo di Prato;
 2. Il Castello dell'Imperatore;
 3. Il Cassero;
 4. Il museo del Tessuto;
 5. La passeggiata in centro;
  Prato buiten van de oude ommuurt en nabije landen
 1. Il centro di Arte Contemporanea Luigi Pecci;
 2. Il Centro Commerciale I GIGLI;
 3. Il Museo di Scienze Planetarie;
 4. La Villa Medicea di Poggio a Caiano;
  Voorgestelde route voor een daguitstap met de auto of train:
 1. Firenze;
 2. Pistoia
 3. Arezzo
 4. Siena,San Gimignano e Monteriggioni;
 5. Pisa e Versilia;
 6. Venezia;
 7. Roma;
 8. Lucca;
 9. Livorno;  Intersting plaatsen om in het historische midden van Prato te bezoeken:

 1. De Koepel van Prato. Is de plaats die het de "Heilige Riem van de Madonna" aanpast. Te maken om dit in de Middenleeftijden het te zien werd gemaakt een preekstoel op te richten maakte van Donatello. Dit komt maakte te zien voor Geboren hen, Pascha, 1 mei, 15 augustus en de 8 september vrolijkheid van de stad en dag die is was geboren Maria. Vele fresco's van de rinascimento brengen terug de geschiedenis dela Heilige Cintola, de riem dat Heilige Tommaso van de vergine tijdens de Bestijging ontving; de reliquia het zou Prato in de 1141 capaciteit van het Reizen Van Michele Pratese worden gebereikt.

 2. Het Kasteel van de Keizer. Gebouwde in de 1200 van het keizer Federico II Barbarossa gezegde. Het kasteel is werk van Riccardo architect van Lentini, "magister" RAT die het hoofd van gemaakte arbeiders om opzettelijk van de Puglia te bereiken en werd op het land opgericht dat reeds aanpaste een kleinere versterking, schonk naar de keizer van een pratese Ghibelline familie. Om ook op te merken als nauwkeurig het de studie voor het is geweest dat van de schietgaten plaatst, naar het doel om het samen te vallen is de schietpartij 'van faccia' dat dat een "fiancheggiante". Het beeld van het kasteel in zijn totaliteitsbochten om uit een perfecte fusie tussen de vorm en de militaire functie te zijn. De binnenkant is in praktisch leeg, zonder geen spoor [indien niet voor sommige capitelli op de muren] van kerfde, incompiuti, gebouwen het brengt hen voort [plannen te ontwikkelen op twee weerstaane plant semicolumns naar u en het geplaatste midden van de Imperiale Vicario in Toscanië te zijn], zoals klassieke oplossing in de Frederic de Geweldige geometrische architectuur, op vier symmetrische vleugels naar het binnenhof. Naar deze gebouwen verwijzen de opening [dat van het eerste moment zij kunnen schietgaten, maar in geschikter waarheden schijnen om licht te geven dat voor te stellen militaire bereik] in gordijngebouw. De binnenkant echter werd van tijdelijke structuren in hout en metselwerk bezet die passend zijn om het garnizoen aan te passen. Tot de recente restauraties 1975, werd de binnenkant van moderne bouw bezet, was het kasteel inderdaad voor langs tijd gebruikt na gevangenis. Ook langs hen ommuurt het uiterlijk waren leunt sommige gebouwen naar u, gelukkig vandaag volledig verwijderde [wij kunnen nog steeds van de sporen op de hoofdvoorhoofd links van het inkomen opmerken].

 3. Il Cassero medievale. In de 1300 maakte Republiek van Firenze het een versterkte Communicatiegeul te bouwen die het toestond op de inteno van het kasteel zonder te vangen gezien te worden En het werd van twee communicatiegeulen een samengesteld om hemel en een verborgen te openen.
  Wat is de Cassero? De Cassero, van kleine tijd heropende naar het publiek een na gezorgd voor een restauratie, is een versterkte sopraelevato communicatiegeul waarnaar het van Piave boom-belijnde laan wordt benaderd, in praktisch van voorhoofd naar de deur het oriënteert hen van het Svevo kasteel en buigzaamheid over Pomeria, van de Fiorentina deur van het ommuurt middeleeuws. Zijn bouw was opzettelijk van de fiorentini in 1351, na de onderwerping van de Gemeenschappelijke van Prato om toe te staan dat de soldaten naar verdediging van de stad op rechtstreeks van het te vangen ommuurt het kasteel en viceversa. De binnencorridor van de Cassero [de 'Loper van de Cassero'], mettertijd naar botte en een lange serie van ramen naar lunetta wisselde naar kleine rechthoekige ramen af dat lichte buigzaamheid naar de doorgang, einde van zijn recente heropening tot het publiek, ook zijn geworden centreer voor interessante uitbreidingen. Van de Fiorentina deur die het in praktisch een klein fort naar ridosso van muren was, is het mogelijk ook de gevorderde, onbedekte communicatie geul te benaderen en gekroonde op beide zijden van merlatura guelfa, waarvan een optimaal overzicht van op het kasteel en de pratese skyline wordt genoten.

 4. Het museum van de Geweven;:

  Aangezien de Prato Middenleeftijden van activiteitsweefsels hen en de woldoekproductie zijn gekarakteriseerd die het de toename van de stad door de eeuwen heeft gekarakteriseerd. Caratterizzato la crescita della città attraverso ik secoli. Momenteel is Prato een van de districtweefsels hen belangrijker van Europa.De midden van het museum is in een negentiende-eeuw bouwt binnen hen ommuren middeleeuws midden van 1863 van een oude fabriek weeft hen. Het museum heeft een historisch deel dat geleden om de evolutie van geweven te zien en het mechanisme en een contemporain deel.

 5. De gang in midden: De gang in midden voor winkels is een traditie dat nei weekend dat de prate burgers van Altijd eren. De gang verlaat van openbaar plein van de Koepel naar openbaar plein van de Gemeenschappelijke meetingsboetiek en boekenkasten. In openbaar plein van de gemeenschappelijke zijn er verschillende bars en Koffie naar recht de biscottificio Mattei en Heiligepubliek vierkante Francisco. De draai naar recht voor openbaar plein van de Gevangenissen zijn er gelaterie en andere winkels. Van een draait altijd hen naar recht naar Over Garibaldi. Dan nog steeds naar recht om in Openbaar plein van de Koepel terug te keren. In dit plein zijn er vele winkels pizzerie bars en van de pratese traditie.
  Prato buiten van de oude ommuurt en nabije landen:
 1. Het midden van Contemporaine Kunst Luigi Pecci. Wordt naar kleine stappen van het midden historisch gesitueerd, nabije de grote Weg Ontsnapping van Prato Oosten. Museale complex Omvatten het Museum van contemporaine kunst, het visuele midden van informatie en documentazione arti, de departementopvoeding en de onderdeelgebeurtenissen, wordt van voorspellen hen espositive, van enkele ruimtes voor blootstellingsonderpanden, de didactische laboratoria ons, het informatiemidden en documentatie met de zich gespecialiseerde bibliotheek, de boekenkast, het auditorium, de kamerconferenties, de bar ristoro, het theater naar het open, de tuin voor de beeldhouwwerken samengesteld en weet het het espositiva Van de permanente Verzameling.

 2. Het Commerciële Midden ik Gigli. Het om afgelegen ongeveer 10 minuteren van auto te zijn. Het commerciële midden ik GIGLI wordt het in de Gemeenschappelijke van Bisenzio Velden, burger van de noordelijke Toscanië, in provincie van Firenze, naar ongeveer halfe weg tussen de Capoluogo en Prato gevonden. Ingeluide in de mei van 1997 en bezochte van bijna 100 miljoen personen, het Midden de GIGLI is alsof grootst gehandhaafd En vernieuwende stang verhandelt hen en van de vrije keer, confrontabile met de waarheid van de Geweldige Georganiseerde Distributie naar wereldwijde niveau. E 'tussen grootst van de Toscanië. Er zijn vele winkels van alle velden en een oneindige supermarkt. Het heeft een geweldige oneindige parkeren en wordt de raffrescato winter en in zomer verwarmd.

 3. Het Museum van Planetaire Wetenschappen Het om afgelegen ongeveer 10 minuteren van auto te zijn. Het midden is 19 maart 2005 ingeluid en is de eerstemuseo di scienze planetarie in Italië. Het museum bevat geheel een breedte en rijke verzameling van mineralen en meteorieten (ongeveer 4500 kampioenen). Een van de belangrijker kampioenen is een metalen meteoriet van 272 kg (Nantan), de geweldigste bestaande meteoriet in Italië. Tussen mineralen in plaats daarvan, het stuk sterk van het Museum is een kampioen van brasilianite gedacht van vele de mooiste expertkopie dan deze mineraalsoort naar wereldwijde niveau.

 4. De Villa Medicea van Poggio een Caiano Het om afgelegen ongeveer 15 minuteren van auto te zijn. Lorenzo was de Prachtige de committente van de villa, die het kwam ontwikkelde op plan van Giuliano van Sangallo tot de hellingen van de Albano berg, in de mooiste positie, naar de binnenkant van een oneindig landbouweigendom, post tussen Firenze, Prato en Pistoia. De villa, hoogtepunt op een veranda, opende op iedere zijde naar de tuin en het omringende landschap, inspireerde rispecchia de humanistische neigingen van de architectuur naar de oude. Bouw, begon rond Al 1485, bleef onderbroken alla die van gebeurde Lorenzo nel 1492 is gestorven. De banen hervatten voor wens van Paus Leone X, zoon van Lorenzo en kwamen volledig naar u in de seconde de helft van de 1500. De hal, die van Leeuw zegt X, wordt prachtig met fresco's allegorisch verfraaid, vierde u van de familie Medisch, voert van Andrea van de Taylor, Pontormo, Franciabigio, Alexander Baai uit. Van juni 2007 in volgens plan van de villa, is het Museum van de Gesterfde Natuur bereid, waarin zij ongeveer 200 komenen van schilderijen van de medicee verzamelingen worden blootgesteld.
  Voorgestelde route voor een daguitstap met de auto of train:

   1) het Bezoek naar Firenze (Firenze 30 minuteren van auto) Interessante dingen om te zien:
  1. Duomo e Battistero
  2. Palazzo Vecchio
  3. Marktplein Signoria;
  4. Museo del Duomo een
  5. Winkelgalerij degli Uffizi;
  6. Ponte Vecchio;
  7. Lungarni
  8. Fortezza da Bas;
  9. Piazzale Michelangelo;
  10. Museo di Santa Maria Novella;
  11. Basiliek di Santa Maria Novella;
  12. Marktplein di Santa Maria Novella
  13. Marktplein e Mercatino di Sankt Lorenzo;
  14. Giardino di Boboli;
  15. Museo Archeologico;
  16. Corridoio Vasariano;
  17. Basiliek di Santa Croce;
  18. Museo Zoologico La Specola;
  19. Palazzo Pitti;
  20. Forte di Uitzichttoren;
  21. Fortezza da Bas;
  22. Loggia del Porcellino
  23. Museo del Bargello;
  24. Parco delle Cascine;
  25. Chiesa di Santo Spirito;
  26. Spedale degli Innocenti;
  27. Chiesa di Santa Maria del Karmijn;
  28. Palazzo Ruccellai
  29. Museo Stibbert
  30. Museo scienza e tecnica;


   2) het Bezoek naar Pistoia (Pistoia tot 20 minuteren van auto) Interessante dingen om te zien:
  1. Cattedrale di Sankt Zeno
  2. Palazzo Comunale
  3. Palazzo del Podestà
  4. Battistero;
  5. Marktplein della Sala;
  6. Over degli Orafi;
  7. De grotere DIERENTUIN van de Toscanië;
  8. Collodi. Het huis van de burattino bekender van de wereld;
  9. Vinci het Huis geboren hen en museum van Leonardo;
  10. Montecatini Citta Termale;


   3) het Bezoek naar Arezzo tot 1.50 uren van auto) Interessante dingen om te zien: (1 ora)
  1. Chiesa di Sankt Francesco;
  2. Chiesa di Badia;
  3. Pieve S, Maria e Torre Campanaria;
  4. Marktplein Grande
  5. Castello di Poppi;
  6. Palazzo del tribunale
  7. Il Duomo;
  8. Museo diocesano;
  9. Casa Vasari;
  10. Museo d'arte Medievale e Moderna;
  11. Museo Archeologico Mecenate;
  12. Monte Sankt Savino Citta medievale;
  13. Gargonza Borgo Medievale;
  14. Cortona;


   4) siena, Sankt Gimignano e Monteriggioni. (1.5 uren van auto) Interessante dingen om te zien
  1. Marktplein del campo
  2. Palazzo Pubblico e Museo Civico
  3. Santa Regina Castello quattro torri;
  4. Gaiole in chianti Castello di Brolio;
  5. Logge del Papa
  6. Marktplein del Duomo
  7. Palazzo Arcivescovile;
  8. Museo Matropolitana;
  9. Palazzo Piccolomini
  10. Fontana di Frontebranda;
  11. Palazzo Salimbeni;
  12. Pinacoteca Nazionale;
  13. Palazzo Tolomei
  14. Palazzo delle Papesse;
  15. Monteriggioni;
  16. Sankt Gimignano tutta la citta medievale;
  17. Sankt Gimignano Museo civico e Torre Grossa;
  18. Montepulciano;


   5) Visita een Pisa e versilia (1 uren van auto) Interessante dingen om te zien
  1. Torre di Pisa;
  2. Marktplein dei Miracoli;
  3. Marktplein dei Hooghartiger;
  4. Museo del Duomo;
  5. Chiesa dei Hooghartiger di Santo Stefano;
  6. Chiesa di Sankt Rocco;
  7. Viareggio Passeggiata Lungomare, (solo in landgoed)
  8. Lido di Camaiore (Passeggiata Lungomare in landgoed)
  9. Forte dei Marmi.


   6) Het Bezoek naar Venetië in trein (2 uren Eurostar Trein) Interessante dingen om te zien
  1. Vertrekuren 07.00 in train buigzaamheid Prato Centrale. (Parkeren auto gratis achter het station)
  2. Arrivo alla stazione ferroviaria di Venezia erts 9.00
  3. Om Vaporetto lijn 1 te nemen die in in Marktplein Sankt Marco gaat.
  4. Het wordt met de Vaporetto alleKanaal Grande bedekt.
  5. Marktplein Sankt Marco
  6. De klokkentoren
  7. Basiliek Sankt Marco
  8. Het wordt het treinstation teruggekeerd waarnaar te voet voor alle doorgang en de bruggen van Venetië Brug van Rialto voorbijgaat
  9. Ponte di Rialto
  10. Het wordt genomen il de trein in 2 uren van Eurostar trein wij zijn naar Prato


   7) Het Bezoek naar Rome in trein (2 uren Eurostar Trein)
  1. Vertrekuren 07.00 van Prato Middens hen aankomsturen 9.00 naar Rome.
  2. Naar Stazione" Eindpunten" om abonnement voor Metro e bus (een dag 4 euro) te maken
  3. Marktplein di Spagna
  4. Over Condotti
  5. Over del Corso
  6. Il Palazzo dellaFototoestel dei Deputati
  7. Palazzo Chigi
  8. Museo di Castel Sant'angelo
  9. Isola Tiberina
  10. Fontana di Trevi
  11. Quirinale
  12. Porta Portese
  13. Campidoglio
  14. Gita sul Tevere in battello
  15. Il Vittoriano o Altare della Patria
  16. Over dei Fori Imperiali
  17. Bocca della verità
  18. Colosseo
  19. Marktplein del Popolo
  20. Winkelgalerij Alberto Sordi
  21. Palazzo Madama
  22. Marktplein Navona
  23. Vaticano Basiliek
  24. Over della Conciliazione
  25. Vaticano Musei
  26. Vertrekuren 21 met Eurostar train aankomst aan Prato uren 23.00


   8) Het Bezoek naar Lucca.(40 minuteren van auto) Interessante dingen om te zien
  1. Le mura del 1600 intorno alla città.
  2. Chiesa Sankt Michele In foro;
  3. Le Grotta del Vento;
  4. Cattedrale di Sankt Martino.
  5. Basiliek di Sankt Frediano
  6. Palazzo Ducale.
  7. Villa Mansi
  8. Villa di Camigliano;
  9. Ponte del Diavolo;
  10. Torre delle erts;
  11. Palazzo Guinigi
  12. Museo Orifizio della zecca di Lucca;
  13. Museo complesso monumentale della Cattedrale;
  14. Museo Casa Natale di Giacomo Puccini;
  15. Museo Casa Puccini een Celle di Puccini;


   8) Het Bezoek naar Livorno.(1 uur van auto) Interessante dingen om te zien
  1. Fortezza Vecchia.
  2. Fortezza Nuova;
  3. Quartiere La Nuova Venezia.
  4. Chiesa di santa Caterina;
  5. Marktplein Grande;
  6. Monumento ai Quattro Mori;
  7. Duomo
  8. Porta Sankt Marco
  9. Villa Mimbelli (Museo Civico Fattori);
  10. Necropoli Etrusca nel Golfo di Baratti;
  11. Isola D'Elba;
Huis Taal Uitgelezen | Het huis neemt vakantie Florence | Anna Huis
Alberto Huis | Hoe ons te bereiken | Struikelt en Excursies | Waarom kies ons | Beschikbaarheid langskomen en Prijzen | Plaatselijk Specialiteiten Voedsel

Voor meer informatie:

www.casavacanzefirenze.com
Tel. 0039 329 2076606
gabriella@casavacanzefirenze.com