Hoe om ons te bereiken

Een) MET DE AUTOAUTOSNELWEG A1 UITGANGSA11 "PRATO OVEST" :
(De kortste route met de auto De tijd van afstand is gerekend in dienstregelingen met weinige verkeer, normaal het neemt veel meer tijd (ongeveer 20 minuten)


Het groter uitzicht van de kaart
Van Uitgangsautosnelweg A11 "Prato Ovest" :
De plaatsRegel minuten.Km
UITGANGSPRATO OVEST 0.00.0
1 ronde straat10.5
Het uitgangsrecht voor de onderdoorgang32.6
Overbrug over de spoorweg54.2
Eerste uitgangs juiste richting Chiesanuova64.9
Supermarkt COOP in Over Strozzi86.1
Opmerkelijke straat het EINDE Over Filicaia86.3
Over Bixio96.8

Van uitgangsprato Westen ga naar richting Prato Vaiano vernio. Eerst ronde ga rechtstreeks. Voor de onderdoorgangbocht eerst recht en dan linkerrichting vernio Vaiano. Ga een verkeerslicht, brug over de spoorweg voorbij en en bij de volgende uitgangs juiste richting Chiesanuova, draairecht. Zodra aan de COOP supermarktbocht links aankwam. Aan de bodem van het straatbochtrecht. Ga rechtstreeks tot EINDEsignaal. Kruis de weg: kwam in Over Bixio aan.De b) MET DE AUTOAUTOSNELWEG A1 UITGANG "CALENZANO-SESTO FIORENTINO" :

(De tijd van afstand is gerekend in dienstregelingen met weinig verkeer zijn normaal veel langer. Ongeveer 30-40 minuten)


Het groter uitzicht van de kaart

Van Uitgangsautosnelweg A1 "Calenzano" :
De plaatsRegel minut.Km
Uitgangscalenzano Sesto Fiorentino 0.00.0
Overbrug op Marinerivier 11.3
Ronde richting Vaiano vernio75.1
Datini brug op de Bisenzio rivier107.5
De kleine ronde Pistoia richting107.5
Supermarkt BRICO IO - PAM 117.9
Gamberi bakkerijbocht aan de linkerkant128.1
Aan het onderste bochtrecht128.2
Aan het begin Over Ciliani draai aan de linkerkant138.3
Eerst verkeerslichten draaien aan de linkerkant138.4
De tweede weg aan de linkerkant Over Franceschini148.5
De eerst juiste weg Over Bixio148.6

UITGANGSA1 Autosnelweg van "Calenzano Sesto Fiorentino" draait recht naar Calenzano. Ga rechtstreeks volgen de weg naar Prato en Vaiano vernio voor ongeveer 5 km. Aan de grote ronde volg de richting Vaiano vernio die op het recht is (ga door de spoorwegonderdoorgang) niet Na enkele rondes en 2 verkeerslichten kwamen op de Datini Brug aan die de Bisenzio rivier kruist. Nadat de brug aan de ronde rechtstreeks naar Pistoia richting voor 50 meter gaat. Draai links naar de hoek van "BRICO Io" en "Supermarkt PAM". Kwam aan "Gamberi bakkerij" bochtrecht aan. Aan de bodem van het straatbochtrecht. Eerst weg aan de linkerkant Over Ciliani verkeerslicht aan de linkerkant Over Filicaia. De tweede weg aan de linkerkant Over Franceschini. De eerst juiste weg Over Bixio.C) IN TREIN:Percorso Stazione FS casa

Het meest nabij treinstation is Prato "Porta Al Serraglio " is dat ongeveer 500 meter en acht minuten te voet van ons huis. Voor treinen verwijst dienstregeling alstublieft de schakel ferrovie dello stato uit het treinstation ga juist onder de spoorwegonderdoorgang en nadat 50 mt bereik Marktplein Ciardi en rechtstreeks naar Over Boulogne voor 400 mt ga. Zodra Ag bereikte". Immobili e Immobili" draai linkercroos de weg en altijd op linkerzijde ga over Franceschini.Nadat 50 mt.aan de linkerkant is Over Bixio binnen. Aan geen. 8 er is ons huis.
Van de post van de Spoorweg van "Prato Centrale" aan de post van de Spoorweg van "Prato Porta al Serraglio" 1.2 km en 12-15 minuteren te voet.

Huis Taal Uitgelezen | Het huis neemt vakantie Florence | Anna Huis
Alberto Huis | Hoe ons te bereiken | Struikelt en Excursies | Waarom kies ons | Beschikbaarheid langskomen en Prijzen | Plaatselijk Specialiteiten Voedsel

Voor meer informatie:

www.casavacanzefirenze.com
Tel. 0039 329 2076606
gabriella@casavacanzefirenze.com