Astua harhaan ja Retkeily
 
 

  Valtioiden välinen paikoitellen jotta käynti kotona historiallinen keskittyä -lta Pylly
 1. Holvi -lta Pylly;
 2. Linna -lta Imperaattori;
 3. Laatikko;
 4. museo -lta Kudottu ainoa;
 5. astua kotona keskittyä;
  Pylly ulkona polveutua entisaikainen itse muurata ja lähestyä kreivikunta
 1. keskittyä -lta Aikalainen Ammatti Luigi Pecci;
 2. Keskittyä Kauppa Heidät I-KIRJAIN GIGLI;
 3. Museo -lta Planeetan- Tiede;
 4. Huvila Lääketieteellinen -lta Poggio Caiano;
  Johdattaa mieleen matkakäsikirja ajaksi ainoa aika astua harhaan avulla auto eli jono:
 1. Ampua;
 2. Pistooli
 3. Arezzo
 4. Siena,San Gimignano e-kirjain Monteriggioni;
 5. Pisa e-kirjain Käännös;
 6. Venezuela;
 7. Roomalainen;
 8. Lucca;
 9. Livorno;  Valtioiden välinen paikoitellen jotta käynti kotona historiallinen keskittyä -lta Pylly:

 1. Holvi -lta Pylly. On kohta että se majoittaa " hengellinen Vyöttää -lta Madonna". Kotona aste jotta ehtiä jotta hiippakunta nyt kuluva kotona Keskikohta Keskiaika se kokoonpantu jotta pystyssä pönttö kokoonpantu polveutua Lahjoittaa. Nyt kuluva johtua kokoonpantu jotta hiippakunta ajaksi Synnynnäinen heidät, Juutalaisten pääsiäinen, 1 Toukokuu, 15 Korkea ja 8 Syyskuu juhlallisuudet -lta kaupunki ja aika että on synnynnäinen Musta Maija. Usea fresko -lta rinascimento aiheuttaa taaksepäin historia hidastaa Hengellinen Cintola, vyöttää että Pyhimys Brittiläinen sotamies maksettu polveutua Laita aikana Ilmaannousu; reliquia se olla ehtiä Pylly kotona 1141 asema polveutua Askelvirhe Mikael Jaaritella.

 2. Linna -lta Imperaattori. Konstruoida kotona 1200 polveutua imperaattori Federatiivinen II Barbaarinen lausahtaen. linna on aikaansaada -lta Riccardo arkkitehti polveutua Paasto, ' esivallan R-KIRJAIN- aikaa johtaa -lta kokoonpantu ihmistyövoima jotta ehtiä tahallaan polveutua Puglia, ja pystyssä model after joutua että ennestään majoittaa ainoa harvalukuinen linnoite, lahjoittaa jotta imperaattori polveutua ainoa jaaritella Ghibelline heimo. Jotta arviointi kin koska oikea se has harjoitelma ajaksi asema -lta embrasures, jotta kohdistaa jotta olla yhtä mieltä se on ammunta ' -lta faccia' että että ainoa ' fiancheggiante'. kuvastaa -lta linna kotona sen ehjä hapantua rikki jotta olla ainoa moitteeton fuusio kesken hahmottua ja sotilas toimia. sisältä on kotona asiallinen tyhjillään, ilman ei etsiä [ tokko ei ajaksi jokin capitelli kaivertaa model after muurata ] -lta, incompiuti, rakennus se määrätä jnk asema heidät [ aie kotona aste jotta edistää model after kakkonen hangoitella aie semicolumns jotta te ja jotta olla taipuvainen keskittyä -lta Pieni pujoparta Sijais- kotona Toskana ], kuin antiikkinen liuos kotona Frederic Erinomainen geometrinen arkkitehtuuri, model after neljä tasasuhtainen sivukulissit jotta piha. Jotta nämä rakennus aukko alistaa [ että polveutua edellä aika he kanisteri näyttää embrasures ainoastaan kotona enemmän otollinen totuus jotta kimmoisuus kynttilä että jotta läsnä sotilas ala ] kotona varustaa verholla rakennus. sisältä joka tapauksessa miehitetty polveutua hetkellinen rakenne kotona puinen ja muuraus altis jotta majoittaa garrison. Ennen kuin taannoinen elvytys, 1975, sisältä miehitetty polveutua ajanmukainen konstruktio, linna kotona asia ajaksi pitkin aika käytetty jäljessä linna. Kin pitkin heidät se muurata ulkonaiset seikat toivoisin olevani laiha jokin rakennus jotta te, onneksi nykyisin täysin kaukainen [ me kanisteri hiljentää arviointi -lta vetohihna model after meri otsa jotta jäljelle -lta ansio].

 3. Il Laatikko keskiaikainen. Kotona 1300 Tasavalta -lta Firenze se kokoonpantu jotta konstruoida fortified Ajatusten vaihto ampumahauta että se antaa jotta apaja jalkeilla aikoa -lta linna ilman olemassaolo hiippakunta ja se tyyni polveutua kakkonen ajatusten vaihto ampumahauta ainoa jotta auki taivas ja ainoa piilevä.
  Mikä on Laatikko? Laatikko, polveutua vähäinen määrä aika avata uudelleen jotta julkinen ainoa jäljessä varattu haluta -lta elvytys, on fortified sopraelevato ajatusten vaihto ampumahauta jotta joka se on asenne polveutua Piave puu- asettaa riviin bulevardi, kotona asiallinen -lta otsa jotta ä se itä heidät -lta Svevo linna, ja kimmoisuus kautta Pommeri, polveutua Fiorentina ä -lta se muurata keskiaikainen. Sen konstruktio tahallinen polveutua fiorentini kotona 1351, jäljessä kukistaminen -lta Alhainen ainoa -lta Pylly kotona aste jotta antaa palvella sotamiehenä jotta varustukset -lta kaupunki jotta apaja jalkeilla suoraan polveutua se muurata linna ja viceversa. sisempi käytävä -lta Laatikko [ ' Jalas -lta Laatikko ], avulla aika jotta pullottaa ja kauan jakso -lta akkuna jotta lunetta vaihteleva jotta harvalukuinen neliskulmainen akkuna että kynttilä kimmoisuus jotta läpikulku, häntäpää polveutua sen taannoinen avata uudelleen jotta julkinen, has pukea kin keskittyä ajaksi mielenkiintoinen ala. Polveutua Fiorentina ä, että se kotona asiallinen ainoa harvalukuinen linna jotta ridosso -lta muurata, se on mahdollinen jotta asenne kin kehittynyt, avopäin ajatusten vaihto ampumahauta ja kruunata model after kumpikin band polveutua merlatura guelfa, polveutua joka by optimaalinen katsella on iloita model after linna ja jaaritella siluetti.

 4. museo -lta Kudottu ainoa;:

  Alkaen Pylly Keskikohta Keskiaika has kuvata polveutua aktiivisuus kutoa heidät ja villainen kangas tuotanto että se has kuvata kallistuminen -lta kaupunki alusta loppuun vuosisatainen. caratterizzato la paisuen notko città attraverso i-kirjain avustaa. Ajankohtainen Pylly on ainoa -lta alue kutoa heidät enemmän merkittävä -lta Europe.The keskittyä -lta museo on kotona yhdeksästoista- vuosisata rakennus sisäpuolella heidät muurata keskiaikainen keskittyä polveutua 1863 -lta by antiikkinen tehdas kutoa heidät. museo has by historiallinen eritä että sitten jotta hiippakunta evoluutio -lta kudottu ja koneet ja aikalainen eritä.

 5. astua kotona keskittyä: astua kotona keskittyä ajaksi säilyttää on muistitieto että nei viikonloppu jaaritella kansalaisoikeus kunnioittaa polveutua Aina. astua polveutua julkinen järjestyksessä oleva -lta Holvi jtk kohti julkinen järjestyksessä oleva -lta Alhainen ainoa kokous putiikki ja kaappi. Kotona julkinen järjestyksessä oleva -lta alhainen ainoa paikalla aari eri kalterit ja Kahvi jotta aivan biscottificio Aihe ja Pyhimys julkinen järjestyksessä oleva Frans. Käännös jotta aivan ajaksi julkinen järjestyksessä oleva -lta Linna paikalla aari gelaterie ja toinen säilyttää. Polveutua ainoa aina hapantua heidät jotta aivan jtk kohti Kautta Garibaldi. Niin muodoin hiljentää jotta aivan kotona aste jotta edestakainen kotona Julkinen järjestyksessä oleva -lta Holvi. Kotona nyt kuluva järjestyksessä oleva paikalla aari usea säilyttää pizzerie kalterit ja -lta jaaritella muistitieto.
  Pylly ulkona polveutua entisaikainen itse muurata ja lähestyä kreivikunta:
 1. keskittyä -lta Aikalainen Ammatti Luigi Pecci . On asemassa oleva jotta vähäinen määrä portaat polveutua keskittyä historiallinen, lähestyä Maantie Kaikota -lta Pylly Idänpuoleinen. Mietiskellä kompleksi, käsittävä Museo -lta aikalainen ammatti, näkö keskittyä -lta ilmianto ja documentazione/ artikkeli, departementti kasvatus ja jakso tapahtuma, aari asettaa polveutua osata heidät espositive, polveutua useat aukiot ajaksi alttiiksipano sivu-, opettava laboratorio objektimuoto, ilmianto keskittyä ja dokumentaatio avulla erikoistava kirjasto, kaappi, auditorio, asua kokous, aisa ristoro, leikkaussali jotta auki, puistikko ajaksi kuvanveisto ja osata se se espositiva -lta kestokampaus Kanto.

 2. Mainos Keskittyä I-KIRJAIN Gigli. Se tos olla etäinen likimain 10 pienen pieni -lta auto. mainos keskittyä I-KIRJAIN GIGLI se on perustaa kotona Alhainen ainoa -lta Bisenzio Ala, asukas -lta pohjoinen Toskana, kotona ala -lta Firenze, jotta likimain puoli katu kesken Capoluogo ja Pylly. Avajaiset kotona Toukokuu -lta 1997 ja käynti polveutua lähes 100 miljoona henki, Keskittyä GIGLI has vaatia itselleen kuin avara ja innovaatio kepittää kauppa heidät ja -lta vapauttaa aika, confrontabile avulla todenperäisyys -lta Erinomainen Järjestellä Jakaminen jotta maailma- aava laakea. E' kesken enimmät avara -lta Toskana. Paikalla aari usea säilyttää -lta aivan ala ja by silmänkantamaton market. Se has erinomainen silmänkantamaton pysäköinti ja on kiivas raffrescato talvinen ja kotona kesä.

 3. Museo -lta Planeetan- Tiede Se tos olla etäinen likimain 10 pienen pieni -lta auto. keskittyä has avajaiset 19 Marssia 2005 ja on edellä onemuseo di luonnontiede planeetan- kotona Italia. museo aivan hillitä avaruus ja antoisa kanto -lta kivennäinen ja meteoriitti ( likimain 4500 mestaruus). Ainoa -lta mestaruus enemmän merkittävä on ainoa metalli- meteoriitti -lta 272 kg (Nantan), erinomainen olemassa oleva meteoriitti kotona Italia. Kesken kivennäinen, sen sijaan, paikata voimakkaasti -lta Museo on esitaistelija -lta brasilianite ajatus polveutua usea ihana ammattimies jäljentää kuin nyt kuluva kivennäistiede laji jotta koko maanpiirin käsittävä laakea

 4. Huvila Lääketieteellinen -lta Poggio Caiano Se tos olla etäinen likimain 15 pienen pieni -lta auto. Oppi Komea ainoa antautunut -lta huvila, että se johtua muodostaa jalkeilla model after aie -lta Giuliano polveutua Sangallo jotta kaltevuus -lta Alb asentaa, kotona ihana asema, jotta sisältä -lta ainoa silmänkantamaton agraarinen kiinteistö, lähettää postissa kesken Firenze, Pylly ja Pistooli. huvila, jalo model after eteinen, säilykerasian avaaja model after joka band jtk kohti puistikko ja ympäristö maisema, rispecchia humanistic taipumus -lta arkkitehtuuri elähdyttää jotta antiikkinen ainoa. Konstruktio, alkaa liepeillä al 1485, jäädä keskeyttää hillitä kuihtua -lta esiintyä Oppi nel 1492. työ jatkaa ajaksi jälkisäädös -lta Paavi Leone X-kirjain, poika -lta Oppi, ja johtua lopettaa jotta te kotona avustaa puoli -lta 1500's. aula, lausahtaen -lta Jalopeura X-kirjain, erinomainen on koristaa avulla fresko vertauskuvallinen, hummata te -lta heimo Lääketieteellinen, esittää polveutua Andrew -lta Taylor, Pontormo, Franciabigio, Alexander Punaisenruskea. Polveutua kesäkuu 2007, kotona antava jotta aie -lta huvila, Museo -lta Kuihtua Laatu on valmis, kotona joka he aari avoin likimain 200 johtuen polveutua maalaus polveutua lääketieteellinen kanto
  Johdattaa mieleen matkakäsikirja ajaksi ainoa aika astua harhaan avulla auto eli jono:

   1) Käynti jotta Firenze ( Firenze 30 pienen pieni -lta auto) Mielenkiintoinen tavarat jotta hiippakunta:
  1. Duomo e-kirjain Battistero
  2. Linna Vecchio
  3. Piazza Signoria;
  4. Mietiskellä dell'Opera viivyttää Duomo
  5. Galleria degli Uffizi;
  6. Ponte Vecchio;
  7. Lungarni
  8. Fortezza da Basso-;
  9. Piazzale Michelangelo;
  10. Mietiskellä di Gravel Musta Maija Ennen näkemätön;
  11. Basilika di Gravel Musta Maija Ennen näkemätön;
  12. Piazza di Gravel Musta Maija Ennen näkemätön
  13. Piazza e-kirjain Mercatino di San Oppi;
  14. Giardino di Boboli;
  15. Mietiskellä Archeologico;
  16. Käytävä Vasariano;
  17. Basilika di Gravel Virkkuu;
  18. Mietiskellä Eläintieteellinen La Keinottelu;
  19. Linna Huono palkkio;
  20. Kauppa-asema di Belvedere;
  21. Fortezza da Basso-;
  22. Hakkaus viivyttää Porcellino
  23. Mietiskellä viivyttää Loistopursi;
  24. Jakaa osiin notko Ryöpytä;
  25. Ensimmäinen di Gravel Aave;
  26. Ajonopeus degli Kokematon;
  27. Ensimmäinen di Gravel Musta Maija viivyttää Carmine;
  28. Linna Ruccellai
  29. Mietiskellä Stibbert
  30. Mietiskellä luonnontiede e-kirjain tecnica;


   2) Käynti jotta Pistooli ( pistooli jotta 20 pienen pieni -lta auto) Mielenkiintoinen tavarat jotta hiippakunta:
  1. Cattedrale di San Zeno
  2. Linna Comunale
  3. Linna viivyttää Podestà
  4. Battistero;
  5. Piazza notko Tervehdys;
  6. Kautta degli Orafi;
  7. avara ELÄINTARHA -lta Toskana;
  8. Collodi. hankkia asunto -lta burattino enemmän kuuluisa -lta maailma;
  9. Vinci Hankkia asunto synnynnäinen heidät ja museo -lta Leonardo;
  10. Montecatini Citta Syöjätär;


   3) Käynti jotta Arezzo jotta 1,50 aika -lta auto) Mielenkiintoinen tavarat jotta hiippakunta: (1 ora )
  1. Ensimmäinen di San Ranska;
  2. Ensimmäinen di Badia;
  3. Pieve S,Maria e-kirjain Ryöppy Campanaria;
  4. Piazza Dollaria
  5. Kasti di Käväiseminen;
  6. Linna viivyttää tribunaali
  7. Il Duomo;
  8. Mietiskellä hiippakunta;
  9. Casa Vasari;
  10. Mietiskellä d'Arte Keskiaikainen e-kirjain Ajanmukainen;
  11. Mietiskellä Archeologico Mecenate;
  12. Kuu San Autuuttaminen Citta keskiaikainen;
  13. Gargonza Borgo Keskiaikainen;
  14. Cortona;


   4Siena), San Gimignano e-kirjain Monteriggioni. (1,5 aika -lta auto) Mielenkiintoinen tavarat jotta hiippakunta
  1. Piazza viivyttää leiriytyä
  2. Linna Pubblico e-kirjain Mietiskellä Kansalais-
  3. Gravel Hallitus Kasti quattro vyöhyke;
  4. Gaiole kotona chianti Kasti di Brolio;
  5. Hakkaus viivyttää Isä
  6. Piazza viivyttää Duomo
  7. Linna Arcivescovile;
  8. Mietiskellä dell'Opera Matropolitana;
  9. Linna Piccolomini
  10. Fontti di Frontebranda;
  11. Linna Salimbeni;
  12. Pinacoteca Nazionale;
  13. Linna Tolomei
  14. Linna notko Paperoida;
  15. Monteriggioni;
  16. San Gimignano tutta la citta keskiaikainen;
  17. San Gimignano Mietiskellä kansalais- e-kirjain Ryöppy Brutto-;
  18. Montepulciano;


   5) Etsikkoaika Pisa e-kirjain Käännös (1 aika -lta auto) Mielenkiintoinen tavarat jotta hiippakunta
  1. Ryöppy di Pisa;
  2. Piazza dei Ihme;
  3. Piazza dei Kavaljeeri;
  4. Mietiskellä viivyttää Duomo;
  5. Ensimmäinen dei Kavaljeeri di Gravel Stefano;
  6. Ensimmäinen di San Rocco;
  7. Viareggio Passeggiata Lungomare,solo( kotona jäämistö)
  8. Lido di Camaiore (Passeggiata Lungomare kotona jäämistö)
  9. Kauppa-asema dei Marmi.


   6) Käynti jotta Venetsia kotona jono (2 aika Eurostar Jono) Mielenkiintoinen tavarat jotta hiippakunta
  1. Laivavuoro aika 07,00 kotona jono kimmoisuus Pylly Keskeinen. (pysäköinti auto hangata takainen arvoasema)
  2. Maahantulo hillitä stazione ferroviaria di Venezuela malmi 9,00
  3. Jotta ajaa Vaporetto asettaa riviin 1 että goes kotona kotona Piazza San Marssia.
  4. Se on kansi avulla Vaporetto aivan theCanal Dollaria.
  5. Piazza San Marssia
  6. Campanile
  7. Basilika San Marssia
  8. Se on edestakainen jotta Hammasrata arvoasema model after laskea yhteen ohimenevä ajaksi aivan kuja ja bridge-peli -lta Venetsia Bridge-peli -lta Rialto
  9. Ponte di Rialto
  10. Se on varattu il jono kotona 2 aika -lta Eurostar jono me aari jotta Pylly


   7) Käynti jotta Rooma kotona trein 2( aika Eurostar Jono)
  1. Laivavuoro aika 07,00 polveutua Pylly Keskittyä heidät maahantulo aika 9,00 jotta Rooma.
  2. Jotta StazioneTermini"" jotta ehtiä allekirjoitus ajaksi Subway e-kirjain busone( aika 4 euro-obligaatio)
  3. Piazza di Spagna
  4. Kautta Condotti
  5. Kautta viivyttää Korsika
  6. Il Linna dellaCamera dei Lähetystö
  7. Linna Chigi
  8. Mietiskellä di Kasti Sant'Angelo
  9. Eristää Tiberina
  10. Fontti di Trevi
  11. Quirinale
  12. Kannettava Ennustaa
  13. Campidoglio
  14. Gita sul Tevere kotona lista
  15. Il Vittoriano o-kirjain Alttari notko Patriarkka
  16. Kautta dei Fori Pieni pujoparta
  17. Bocca notko aito
  18. Jättiläiskokoinen
  19. Piazza viivyttää Popolo
  20. Galleria Vaikkakin Alhainen
  21. Linna Arvoisa rouva
  22. Piazza Navona
  23. Vatikaani Basilika
  24. Kautta notko Conciliazione
  25. Vatikaani Mietiskellä
  26. Laivavuoro aika 21 avulla Eurostar jono maahantulo jotta Pylly aika 23,00


   8) Käynti jotta Lucca.40( pienen pieni -lta auto) Mielenkiintoinen tavarat jotta hiippakunta
  1. Le muuri- viivyttää 1600 ardor hillitä città.
  2. Ensimmäinen San Mikael Kotona foro;
  3. Le Luola viivyttää Purkaa;
  4. Cattedrale di San Räystäspääsky.
  5. Basilika di San Frediano
  6. Linna Herttuallinen.
  7. Huvila Asuinrakennus
  8. Huvila di Camigliano;
  9. Ponte viivyttää Diavolo;
  10. Ryöppy notko malmi;
  11. Linna Guinea
  12. Mietiskellä Aukko notko zecca di Lucca;
  13. Mietiskellä komplementti hautapatsas notko Cattedrale;
  14. Mietiskellä Casa Syntymä- di Giacomo Puccini;
  15. Mietiskellä Casa Puccini Kammio di Puccini;


   8) Käynti jotta Livorno.1( aika -lta auto) Mielenkiintoinen tavarat jotta hiippakunta
  1. Fortezza Vecchia.
  2. Fortezza Nuova;
  3. Quartiere La Nuova Venezuela.
  4. Ensimmäinen di gravel Muonanhankinta;
  5. Piazza Dollaria;
  6. Hautapatsas tekoäly Quattro Kuolemaisillaan;
  7. Duomo
  8. Kannettava San Marssia
  9. Huvila MimbelliMuseo( Kansalais- Lannoittaa);
  10. Necropoli Etruski nel Pelata golfia di Baratti;
  11. Eristää D'Elba;


     


Koti- Kielenkäyttö Herkullinen | Hankkia asunto lomailla Firenze | Aikakirjat Hankkia asunto
Vaikkakin Hankkia asunto | Kuinka jotta ehtiä objektimuoto | Astua harhaan ja Retkeily | Hän valikoida jotta johtua luona objektimuoto | Saatavissa olo ja Hinta | Ammattiosasto Erikoisuus Elintarvikkeet

Ajaksi edelleen ilmianto:

www.casavacanzefirenze.com
Tel.0039 329 2076606
gabriella@casavacanzefirenze.com