Rejser og Ekskursion
 
 

  Intersting steder hen til opsøge i den historisk center i Prato
 1. The Dome of Prato;
 2. The Castle of the Emperor;
 3. The Cassero;
 4. The museum of the Woven one;
 5. The walk in center;
  Prato udenpå af den forhenværende ones vægge og lige ved lande
   Prato outside from the old ones walls and near countries
  1. The center of Contemporary Art Luigi Pecci;
  2. The Center Trades Them I GIGLI;
  3. The Museum of Planetary Sciences;
  4. The Villa Medicea of Poggio a Caiano;
   Foreslog omvandrende nemlig en skønne dag rejse hos den automobil eller oplære:
  1. Firenze;
  2. Pistoia
  3. Arezzo
  4. Siena,San Gimignano e Monteriggioni;
  5. Pisa e Versilia;
  6. Venezia;
  7. Roma;
  8. Lucca;
  9. Livorno;   Intersting steder hen til opsøge i den historisk center i Prato:

  1. Den Indenlandsk i Prato. Er den opstille at sig tilpasser den " ubrydelig Drivrem i den Madonna". For at gøre tilløb til at se efter indeværende på midten Aldre den var indrettet til at opføre en kød lavet af Yde. Indeværende kommer indrettet til at se efter nemlig Født sig, Passover, 1 , 15 August og den 8 September festivity i den by og dag det vil sige blevet født Maria. Mange nylavet i den rinascimento bringe tilbage den historie ophold Ubrydelig Cintola, den drivrem at Saint Tommaso indkomne af den Rand under den Ascension; den reliquia sig ville være drog følgende slutning Prato i den 1141 kapacitet af Omvandrende Michele Pratese.

  2. Den Slot i den Kejser. Bygget i den 1200 af den kejser Forbunds II Barbarossa mundheld. Den slot er arbejde i Riccardo arkitekt af Linse, ' magister' R- henne ved den leder i skabt laborers hen til nå til opgave af den Puglia, og var opføre oven på den lande at allerede tilpasset sig mindre befæstelse, ydet hen til den kejser af sig pratese Ghibelline slægt. Hen til mærke ligeledes nemlig nøjagtig den har blevet den læse nemlig den placerer i den embrasures, hen til den holde hen til mødes den er den jag ' i faccia' at at sig ' fiancheggiante'. Den billed i den slot i sin helhed drejer ud at blive sig ren sammensmeltning imellem den skikkelse og den militær funktion. Den i er i praktisk indholdsløs, uden ikke spore [ hvis ikke nemlig noget capitelli parter oven på den vægge] i, incompiuti, bygninger sig grundlægger sig [ designs for at arte oven på to oppositionelle designs semicolumns hen til jer og at blive den opstillet center i den Kejserlig Vicario i Tuscany ], lige klassisk opklaring i den Frederic den Stor geometrisk arkitektur, oven på fire symmetrical anskudt hen til den gårdsplads. Hen til disse bygninger den opslag oversende [ at af den først øjeblik de kunne se ud embrasures men i flere heldig sandhed hen til indrømme oplyse at hen til indeværende militær omfang ] i gardin opførelse. Den i hvordan end var optaget af midlertidig strukturer i affaldet og murer passende hen til lempe den garrison. Indtil den nylig indtruffen genindførelse, 1975, den i var optaget af nyere konstruktioner, den slot var ja endog nemlig langs gang anvendte efter arresten. Ligeledes langs sig sig vægge ekstern var hælde noget bygninger hen til jer, til alt held idag helt fjernet [ vi kunne skønt mærke i den spore oven på den hoved- pande hen til den igen i den indkomst].

  3. Il Kassette medievale. I den 1300 Republik i Florence sig indrettet til at opbygge en fortified Meddelelser grav at sig tilladt hen til hugge oppe den agte i den slot uden er set og den var sammensat af to meddelelser grav sig hen til lukke op himmel og sig gemt.
   Hvad er den Kassette ? Den Kassette, af kun lidt gang genåbne hen til den offentlig sig efter taget omhu i en genindførelse, er en fortified sopraelevato meddelelser grav hvorhen den er anflyvninger af Piave træ- vej, i praktisk i pande hen til den dør sig orienteret sig i den Svevo slot, og indrømme via Pomeria, af den Fiorentina dør i sig vægge medieval. Dens konstruktion var forsætligt af den fiorentini i 1351, efter den subjugation i den Simpel sig i Prato i opstille hen til indrømme den soldat hen til forsvarer i den by hen til indhente direkte af sig vægge den slot og viceversa. Den indre korridor i den Kassette [ den ' Løb i den Kassette ], hos gang hen til flaske og en længe serie i vinduer hen til lunetta skifte hen til ringe retvinklet vinduer at oplyse giver hen til den overgang, slut af dens nylig indtruffen genåbne hen til den offentlig, har blive ligeledes center nemlig indholdsrig extensions. Af den Fiorentina dør, at den var i praktisk sig ringe fortress hen til ridosso i vægge, sig er eventuel hen til henvendelse ligeledes den fremskreden, afdækket meddelelser grav og bekranse oven på begge to sider af merlatura guelfa, hvorfra en optimal se på er glæde sig ved oven på den slot og den pratese pjanke.

  4. Den museum i den Woven sig;:

   Siden den Prato Midt Aldre er blevet var karakteristisk for af aktivitet indflette sig og den uld klæde instruktion at den har var karakteristisk for den forhøje i den by igennem den århundreder. caratterizzato la halvmåne della città attraverso jeg other. Aktuelle Prato er sig i den kvarterer indflette sig flere betydelig i Europe.The center i den museum er i en nittende- århundrede opførelse inde sig vægge medieval center af 1863 i en gammel fabrik indflette sig. Den museum har en historisk skille ad at for hen til se efter den udvikling i woven og den maskineri og en nutids- skille ad.

  5. Den gang i center: Den gang i center nemlig opmagasinere er en overlevering at nei uge den prate borger honorere af Altid. Den gang blade af offentlig firkant i den Indenlandsk hen imod offentlig firkant i den Simpel sig sammenkomst boutique og bogreol. Offentlig firkant i den simpel sig der er alskens bars og Kaffe hen til lige den biscottificio Spørgsmål og Saint offentlig firkant Francisco. Ombøjning hen til lige nemlig offentlig firkant i den Arrester der er gelaterie og anden opmagasinere. Af sig altid drejer sig hen til lige hen imod Via Garibaldi. Så er der ikke mere skønt hen til lige for at retur offentlig firkant i den Indenlandsk. Heri firkant der er mange opmagasinere pizzerie bars og i den pratese overlevering.
   Prato udenpå af den forhenværende ones vægge og lige ved lande:
  1. Den center i Nutids- Kunst Luigi Pecci . Er beliggende hen til kun lidt foranstaltninger af den center historisk, lige ved den Landevej Slippe bort i Prato Øst. Museale sammensat, indbefatte den Museum i nutids- kunst, den synlig center i information og documentazione/arti, den afdeling opdragelse og den afdeling begivenheder, er repræsentere af kende sig espositive, af adskillige arealer nemlig optagelse underordnet, den belærende laboratorium os, den information center og dokumentation hos den specialiseret bibliotek, den bogreol, den revisor, den rum konferencer, den advokatstanden ristoro, den teater hen til den lukke op, den have nemlig den sculptures og kende sig sig espositiva i den fast Inddrivning.

  2. Den Kommerciel Center JEG Gigli. Sig tos være afmålt ca 10 minut i automobil. Den kommerciel center JEG GIGLI den er oprette i den Simpel sig i Bisenzio Felter, borger i den nord- Tuscany, i område i Florence, hen til ca halv vej imellem den Capoluogo og Prato. Indlede i den i 1997 og opsøge af henimod 100 million mennesker, den Center den GIGLI er blevet postuleret lige størst og nyskabende pol handlende sig og i den omkostningsfrit gang, confrontabile hos den sandhed i den Stor Organiserede Distribution hen til jord- omfattende bringe i niveau. E' imellem højst stor i den Tuscany. Der er mange opmagasinere alles den felter og en enorm supermarket. Den har en stor enorm parkering og er hidsig den raffrescato vinter og om sommeren.

  3. Den Museum i Klode Videnskab Sig tos være afmålt ca 10 minut i automobil. Den center er blevet indlede 19 Marts 2005 og er den først onemuseo di videnskab planetarie i Italien. Den museum overhovedet indeholder en bredde og rig inddrivning i minerals og meteorites ( ca 4500 champions). Sig i den champions flere betydelig er sig metallisk meteorite i 272 kg (Nantan), den størst nærværende meteorite i Italien. Imellem minerals, i stedet, den stk stærkt i den Museum er en champion i brasilianite indfald af mange den smuk ekspert afskrift end indeværende min art hen til verdensomspændende bringe i niveau

  4. Den Landsby Lægeundersøgelse i Poggio en Caiano Sig tos være afmålt ca 15 minut i automobil. Lorenzo den Herlig sig var den forpligtet i den landsby, at sig kom oparbejdede oven på agte i Giuliano af Sangallo hen til den skråninger i den Albanien opklæbe, i smuk holdning, hen til den i i sig enorm landbrugs- ejendele, indlevere imellem Florence, Prato og Stempel. Den landsby, lang oven på en porch, anlagde oven på al mulig side hen imod den have og den omliggende landskab, rispecchia den humanistisk tendens i den arkitektur inspireret hen til den gammel sig. Konstruktion, begyndt omkring al 1485, restere afbrudt allah døde i sket Lorenzo nel 1492. Den arbejde genoptage nemlig vil i Pave Leone X, søn i Lorenzo, og kom hel hen til jer i den other halvdelen af den 1500's. Den hal, mundheld i Løve X, herlig er udsmykket hos frescoes allegorisk, fejret jer i den slægt Lægeundersøgelse, starter af Andrea i den Taylor, Pontormo, Franciabigio, Alexander Give hals. Af juni 2007, i planmæssigt i den landsby, den Museum i den Døde Art er forberedt, hvori de er afdækket ca 200 nær forestående af maleri af den lægeundersøgelse samlinger
   Foreslog omvandrende nemlig en skønne dag rejse hos den automobil eller oplære:

    1) Besøg hos Florence (Florence 30 minut i automobil) Indholdsrig sager hen til se efter:
   1. Duomo e Battistero
   2. Palazzo Vecchio
   3. Piazza Signoria;
   4. Museo dell'Opera del Duomo a
   5. Galleria degli Uffizi;
   6. Ponte Vecchio;
   7. Lungarni
   8. Fortezza da Basso;
   9. Piazzale Michelangelo;
   10. Museo di Santa Maria Novella;
   11. Basilica di Santa Maria Novella;
   12. Piazza di Santa Maria Novella
   13. Piazza e Mercatino di San Lorenzo;
   14. Giardino di Boboli;
   15. Museo Archeologico;
   16. Corridoio Vasariano;
   17. Basilica di Santa Croce;
   18. Museo Zoologico La Specola;
   19. Palazzo Pitti;
   20. Forte di Belvedere;
   21. Fortezza da Basso;
   22. Loggia del Porcellino
   23. Museo del Bargello;
   24. Parco delle Cascine;
   25. Chiesa di Santo Spirito;
   26. Spedale degli Innocenti;
   27. Chiesa di Santa Maria del Carmine;
   28. Palazzo Ruccellai
   29. Museo Stibbert
   30. Museo scienza e tecnica;


    2) Besøg hos Stempel ( stempel hen til 20 minut i automobil) Indholdsrig sager hen til se efter:
   1. Cattedrale di San Zeno
   2. Palazzo Comunale
   3. Palazzo del Podestà
   4. Battistero;
   5. Piazza della Sala;
   6. Via degli Orafi;
   7. The larger ZOO of the Tuscany;
   8. Collodi. The house of the burattino more famous of the world;
   9. Vinci House born them and museum of Leonardo;
   10. Montecatini Citta Termale;


    3) Besøg hos Arezzo hen til 1,50 timer i automobil) Indholdsrig sager hen til se efter: (1 ora )
   1. Chiesa di San Francesco;
   2. Chiesa di Badia;
   3. Pieve S,Maria e Torre Campanaria;
   4. Piazza Grande
   5. Castello di Poppi;
   6. Palazzo del tribunale
   7. Il Duomo;
   8. Museo diocesano;
   9. Casa Vasari;
   10. Museo d'Arte Medievale e Moderna;
   11. Museo Archeologico Mecenate;
   12. Monte San Savino Citta medievale;
   13. Gargonza Borgo Medievale;
   14. Cortona;


    4Siena), San Gimignano e Monteriggioni. (1,5 timer i automobil) Indholdsrig sager hen til se efter
   1. Piazza del campo
   2. Palazzo Pubblico e Museo Civico
   3. Santa Regina Castello quattro torri;
   4. Gaiole in chianti Castello di Brolio;
   5. Logge del Papa
   6. Piazza del Duomo
   7. Palazzo Arcivescovile;
   8. Museo dell'Opera Matropolitana;
   9. Palazzo Piccolomini
   10. Fontana di Frontebranda;
   11. Palazzo Salimbeni;
   12. Pinacoteca Nazionale;
   13. Palazzo Tolomei
   14. Palazzo delle Papesse;
   15. Monteriggioni;
   16. San Gimignano tutta la citta medievale;
   17. San Gimignano Museo civico e Torre Grossa;
   18. Montepulciano;


    5) Opsøge en Pisa e Gengivelse (1 time i automobil) Indholdsrig sager hen til se efter
   1. Torre di Pisa;
   2. Piazza dei Miracoli;
   3. Piazza dei Cavalieri;
   4. Museo del Duomo;
   5. Chiesa dei Cavalieri di Santo Stefano;
   6. Chiesa di San Rocco;
   7. Viareggio Passeggiata Lungomare,(solo in estate)
   8. Lido di Camaiore (Passeggiata Lungomare in estate)
   9. Forte dei Marmi.


    6) Besøg hos Venedig i oplære (2 timer Eurostar Oplære) Indholdsrig sager hen til se efter
   1. Opbrud timer 07,00 i oplære giver Prato Central. (parkering automobil gnide hale den station)
   2. Ankomst allah stazione ferroviaria di Venezia ore 9,00
   3. Hen til holde Vaporetto 1 at går i i Piazza San Marts.
   4. Den er overdækket hos den Vaporetto al theCanal Bedre.
   5. Piazza San Marts
   6. Campanile
   7. Basilika San Marts
   8. Den er hjemkommen hen til den Jernbanestation oven på fod afsigelse nemlig en hel gyde og den bro i Venedig Bro i Rialto
   9. Ponte di Rialto
   10. Den er taget il den oplære i 2 timer i Eurostar oplære vi er hen til Prato


    7) Besøg hos Rome i trein 2( timer Eurostar Oplære)
   1. Opbrud timer 07,00 af Prato Centre sig ankomst timer 9,00 hen til Rome.
   2. Hen til StazioneTermini"" hen til skabe abonnement nemlig Meter e busone( dag 4 europa)
   3. Piazza di Spagna
   4. Via Condotti
   5. Via del Corso
   6. Il Palazzo dellaCamera dei Deputati
   7. Palazzo Chigi
   8. Museo di Castel Sant'Angelo
   9. Isola Tiberina
   10. Fontana di Trevi
   11. Quirinale
   12. Porta Portese
   13. Campidoglio
   14. Gita sul Tevere in battello
   15. Il Vittoriano o Altare della Patria
   16. Via dei Fori Imperiali
   17. Bocca della verità
   18. Colosseo
   19. Piazza del Popolo
   20. Galleria Alberto Sordi
   21. Palazzo Madama
   22. Piazza Navona
   23. Vaticano Basilica
   24. Via della Conciliazione
   25. Vaticano Musei
   26. Opbrud timer 21 hos Eurostar oplære ankomst hen til Prato timer 23,00


    8) Besøg hos Lucca.40( minut i automobil) Indholdsrig sager hen til se efter
   1. Le mura del 1600 intorno alla città.
   2. Chiesa San Michele In foro;
   3. Le Grotta del Vento;
   4. Cattedrale di San Martino.
   5. Basilica di San Frediano
   6. Palazzo Ducale.
   7. Villa Mansi
   8. Villa di Camigliano;
   9. Ponte del Diavolo;
   10. Torre delle ore;
   11. Palazzo Guinigi
   12. Museo Orifizio della zecca di Lucca;
   13. Museo complesso monumentale della Cattedrale;
   14. Museo Casa Natale di Giacomo Puccini;
   15. Museo Casa Puccini a Celle di Puccini;


    8) Besøg hos Livorno.1( time i automobil) Indholdsrig sager hen til se efter
   1. Fortezza Vecchia.
   2. Fortezza Nuova;
   3. Quartiere La Nuova Venezia.
   4. Chiesa di santa Caterina;
   5. Piazza Grande;
   6. Monumento ai Quattro Mori;
   7. Duomo
   8. Porta San Marco
   9. Villa Mimbelli(Museo Civico Fattori);
   10. Necropoli Etrusca nel Golfo di Baratti;
   11. Isola D'Elba;


       


  Hjem Sprog Prima | Hus ferie Florence | Annaler Hus
  Alberto Hus | Hvor hen til nå til os | Rejser og Ekskursion | Hvor kan det være at gide hen til komme til os | Anvendelighed og Priser | Lokal Speciale Næring

  Nemlig nærmere oplysninger:

  www.casavacanzefirenze.com
  Tel.0039 329 2076606
  gabriella@casavacanzefirenze.com